Apartament The Tides 4

Projekt: 2016

Realizacja: 2017

246 metrowy apartament. Głównym założeniem, projektowym było stworzenie przestrzeni o charakterze surowym, i zastosowaniu rozwiązań oraz materiałów pojawiających się w realizacjach typu loft.
Ważnym elementem apartamentu, podkreślającym jego charakter na wejściu są schody na planie koła, zaprojektowane na indywidualne zamówienie, wykończone w całości z surowej blachy, z licznymi przetarciami.
Motywem przewodnim dominującym w apartamencie jest beton: ściana z Tv w salonie, ściana nad blatem kuchennym, umywalka betonowa zaprojektowana do jednej z łazienek, czy ściana i sufit w sypialni głównej.
Mocnym kontrastem dla tych elementów, jest wertykalna ściana zielona w salonie.

Kawiarnia Śmietankowe

view

Apartament Powiśle

view

Apartament Powiśle

view